top of page

Πως πλένονται τα χαλιά σας στα Πλυντήρια Ταπήτων ΗΛΙΟΣ (+ Infographic)

Εσείς ξέρετε πως πλένονται τα χαλιά σας στο ταπητοκαθαριστήριο; Σε αυτό το άρθρο θα δούμε βήμα-βήμα τη διαδικασία πλυσίματος των χαλιών που ακολουθούμε στα Πλυντήρια Ταπήτων ΗΛΙΟΣ.


Βήμα 1ο:

Η διαδικασία του βιολογικού πλυσίματος των χαλιών σας ξεκινάει πάντα με άφθονο καθαρό νερό, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι ολόκληρη η επιφάνεια του χαλιού είναι υγρή και οι όποιοι λεκέδες μπορούν να μαλακώσουν σιγά-σιγά και να αφαιρεθούν ευκολότερα.


Βήμα 2ο:

Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε στο χαλί οικολογικά και αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το διάλυμα αραιώνεται με νερό, ώστε να μη διαβρωθούν τα χαλιά σας.


Βήμα 3ο:

Ο βαθύς καθαρισμός των χαλιών επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών κυκλικών βουρτσών, οι οποίες προσαρμόζονται κατάλληλα ανάλογα με τον τύπο του χαλιού. Υπάρχουν μαλακές και πιο σκληρές βούρτσες. Οι μαλακές βούρτσες χρησιμοποιούνται συνήθως στα πιο ευαίσθητα και λεπτά χαλιά, ενώ οι μεσαίες και πιο σκληρές βούρτσες για πιο χοντρά χαλιά.


Βήμα 4ο:

Στο τέταρτο βήμα, ξεπλένουμε το χαλί από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήσαμε για να το καθαρίσουμε με άφθονο νερό. Επιπλέον δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα κρόσια τα οποία καθαρίζονται με τη χρήση πιεστικού μηχανήματος.


*Σημείωση: Το 3ο και 4ο βήμα επαναλαμβάνονται δύο φορές για να πετύχουμε τον αποτελεσματικότερο και βαθύτερο καθαρισμό των χαλιών σας!


Βήμα 5ο:

Έπειτα το χαλί τοποθετείται σε εξειδικευμένο φυγοκεντρικό μηχάνημα, όπου με τη βοήθεια των πολλαπλών στροφών, απομακρύνεται εντελώς το νερό. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό για το αποτελεσματικότερο στέγνωμα του χαλιού σας.


Βήμα 6ο:

Αφού έχει αφαιρεθεί προηγουμένως η περισσότερη υγρασία, το χαλί σας απλώνεται και στεγνώνει με φυσικό τρόπο σε ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους.


Βήμα 7ο:

Στο τέλος, αφού έχει στεγνώσει το χαλί, αποθηκεύεται σε ειδική πλαστική συσκευασία, αποτρέποντας τη δημιουργία σκόνης και βρομιάς για όσο διάστημα παραμένει αποθηκευμένο.


Infographic της διαδικασίας πλυσίματος των χαλιών στα Πλύντήρια Ταπήτων ΗΛΙΟΣ

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει κατά την πάροδο των χρόνων, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και αποτελεσματικό καθαρισμό στα χαλιά σας. Με αγάπη και φροντίδα αντιμετωπίζουμε και πλένουμε το κάθε χαλί ξεχωριστά, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες του εκάστοτε χαλιού.


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να προσφέρουμε στα χαλιά τη φροντίδα και φρεσκάδα που τους αξίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να παραλάβουμε τα χαλιά σας!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page