Φύλαξη

Ασφάλεια και φροντίδα!

Ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος στο σπίτι αποτελεί ένα από τα εμπόδια για ατομική αποθήκευση των χαλιών. Η φύλαξη χαλιών στα Πλυντήρια Ταπήτων ΗΛΙΟΣ, αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες μας και στοχεύει στη προσφορά ευκολίας και ευελιξίας προς τους πελάτες μας, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα χαλιά σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε στον χώρο μας και να τα παραλάβετε όποτε είναι η ιδανική περίοδος για εσάς. 

 

Στα Πλυντήρια Ταπήτων ΗΛΙΟΣ, τα χαλιά σας φυλάσσονται με προσοχή και φροντίδα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας την αποθήκευσή τους σε άριστα περιβάλλοντα και συνθήκες που εγγυώνται την φρεσκάδα και «υγεία» τους, όντας απομακρυσμένα από την υγρασία, τη δυσοσμία ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο.

 

Τα ειδικά διαμορφωμένα ράφια, διατηρούν την ακεραιότητά των χαλιών σας και ανάλογα με το βάρος και το βαθμό ευαισθησίας τους, ταξινομούνται εκεί προκειμένου να παραμένουν σε άριστη κατάσταση για όσο διάστημα αποθηκεύονται. Όλα τα χαλιά συσκευάζονται σε ειδικό νάιλον που αντέχει στις μετακινήσεις και τους κραδασμούς κάθε είδους και διατηρεί τη φρεσκάδα τους μέχρι τη στιγμή που θα τα παραλάβετε.

 

Όταν θελήσετε να στρώσετε τα χαλιά στο σπίτι σας, ένα τηλεφώνημα αρκεί και θα σας τα παραδώσουμε αμέσως στο σπίτι σας - ολόφρεσκα και πεντακάθαρα, όπως ακριβώς όταν τα αγοράσατε!